CRISTAL PRO

  МЕДИЦИНСКА КРИОЛИПОЛИЗА

  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МЕДИЦИНСКАТА КРИОЛИПОЛИЗА ?

   Медицинската криолиполиза е неинвазивна техника за унищожаване на мазнини. Принципът на криолиполизата се състои в интензивно охлаждане на локализирана мастна тъкан. Охлаждането най-често е до температура от -8 °С. DELEO прави революция в апаратите за криолиполиза, като дава възможност за безопасна работа при температура от -12°С. Това дава много по-ефективен и бърз резултат. Върху мастните клетки (адипоцитите) се прилага и високо налягане чрез всмукване (аспирация), за да се предизвика спиране на кръвоснабдяването (исхемия). Тази промяна в клетъчното състояние от нормална телесна температура (37 °С) до много ниски или дори отрицателни температури изпраща химическо съобщение за програмирана клетъчна смърт (апоптоза) на адипоцитите. Резултатите са видими 6 седмици по-късно, но тялото ще продължи да елиминира кристализиралите адипоцити до 3 месеца след сеанса.


  Pluryal Biosculpture

  КРИСТАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ   
  С най-широката гама апликатори на пазара CRISTAL разполага с 8 различни накрайника, които могат да третират всички части на тялото при мъжете и жените. Безопасността на първо място! CRISTAL е безопасно устройство за оформяне на тялото, защото е разработен в съответствие с европейските медицински стандарти и е получил медицинската маркировка CE.
   


  УЛТРАЗВУК - УСЪВЪРШЕНСТВАН ДИАГНОСТИЧЕН ИНСТРУМЕНТ   
  Можете да измервате дебелината на хиподермата преди и след процедурата с помощта на ултразвуковия скенер на CRISTAL Pro. Ултразвуковият анализ позволява да видим каква е дебелината на мастната тъкан преди първата сесия и да проследим резултатите.