CRISTAL FIT

  ЕЛЕКТРОМАГНИТНА МУСКУЛНА СТИМУЛАЦИЯ

  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ВИСОКОИНТЕНЗИВНАТА ЕЛЕКТРОМАГНИТНА МУСКУЛНА СТИМУЛАЦИЯ?

   Устройството CRISTAL Fit е система за оформяне на тялото, която използва високоинтензивна електромагнитна мускулна стимулация (HI-EMMS). Целта е стягане и оформяне на мускулите. Благодарение на високия интензитет и специфичната честота на импулсите, CRISTAL Fit може да третира всички зони на тялото в дълбочина за равномерни и трайни резултати.


  Pluryal Biosculpture

  КАК РАБОТИ?   
  Електромагнитното поле преминава през тялото по неинвазивен начин. То взаимодейства с моторните неврони, за да предизвика принудителни и интензивни мускулни контракции, подобни на тези, които се наблюдават по време на истински упражнения: коремни преси и клекове за седалището. Технологията използва специфичен диапазон от честоти, които не позволяват отпускане на мускулите между две последователни стимулации, така че мускулите остават в състояние на принудително съкращение. За разлика от доброволните мускулни съкращение при нормално упражнение, принудителните контракции са независими от мозъчната функция и по този начин са по-ефективни. В резултат на това клетките се активират, за да развият мускулна маса, а фигурата се тонизира и придобива форма.
   


  СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕНИ АПЛИКАТОРИ   
  Устройството CRISTAL Fit разполага с два апликатора, които работят едновременно. Ергономичният им дизайн предлага перфектно позициониране и удобно лечение с максимална ефективност. Освен това те се изключват лесно за почистване.  


 

  ИНТЕНЗИВНО, НО БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЛЕЧЕНИЕ   
  Лечението с CRISTAL Fit е напълно безболезнено. Индуцираното електромагнитно поле активира моторните неврони, за да предизвика контракции. За разлика от електростимулацията обаче то не активира ноцицепторите – рецепторите за болка. По този начин е възможно да се увеличи интензивността, за да се постигнат по-добри резултати, без да се причинява болка.