DELEO

  АПАРАТИ ЗА КРИОЛИПОЛИЗА И СТИМУЛАЦИЯ НА МУСКУЛИТЕ.


 

  Марката DELEO:
   
  DELEO е френска компания, която проектира и произвежда устройства за медицинска криолиполиза и мускулна стимулация за сектора на естетичната медицина, като гарантира най-високия стандарт за качество, ефективност и безопасност. Благодарение на 10-годишния си опит Deleo се превърна в европейски лидер и изнася медицински изделия в повече от 35 държави по света.
   
  ФРЕНСКИ създател:
   
  Deleo се гордее, че произвежда всички свои медицински изделия в завода си в Сен-Рафаел на Френската ривиера. Компанията предпочита местните доставчици и работи в партньорство с френски доставчици. Фирмата гарантира качеството на нашите продукти благодарение на френското ноу-хау и опит. Напълно наясно с важността на иновациите и изграждането на привилегировани отношения с нашите клиенти, DELEO произвежда машини по поръчка.
   
  Качество:
   
  DELEO е сертифицирана по ISO 13485 и производственият й процес е в съответствие с Директива 93/42/EEC . Поради това устройствата притежават медицинска маркировка на ЕС и BSI, които гарантират надеждността и безопасността при използване на устройствата.
   

Продуктова линия