Д-р Радина Денкова: Изключителните естествени резултати са възможни с Pluryal Beauty Pack

Д-р Радина Денкова е естет, дерматолог и човек, който успява да надникне отвъд това, което всички ние виждаме в огледалото. Тя е ценител на изкуството, но и създава такова, с помощта на медицината. Способностите ѝ да възвръща свежестта и сиянието на младостта по лицата на пациентите я правят един от най-известните и успешни естетични дерматолози в страната и в Европа. Днес ни споделя за уникалния състав и невероятните резултати в работата си с продуктите на Pluryal – Pluryal Beauty Pack.

 

Д-р Денкова, можете ли да ни споделите повече за продуктите в Pluryal Beauty Pack? 

Pluryal Beauty Pack е комбинация от 2 продукта – Pluryal Densify и Pluryal Silk.

Pluryal Densify е продукт, който можем да използваме в областта на лицето, шията, деколтето, ръцете. Състои се от полинуклеотиди, хиалуронова киселина и манитол. Полинуклеотидите в Pluryal Densify са познати от много години и те водят до едно – стимулация на колаген до уплътняване на кожата и до изравняване на тена. 

Хиалуроновата киселина в този продукт пък дава хидратирана кожа и води до по-добра повърхност на кожата. Имаме и манитол, който е един от най мощните антиоксиданти. Той също е включен в продукта с цел допълнително хидратиране на кожата.

Вторият продукт e Pluryal Silk. Той е изключително предназначен за зоната около очите, за зоната над устните или за периоралната зона и всички други зони, които са нежни и които имат нужда от подкрепа в продължение на много години. 

Така в комбинация ние имаме 2 продукта, които са насочени към нежните зони и към цялото лице, шията, деколтето и ръцете.

Pluryal Silk е богат на полинуклеотиди, които още преди 10 години са започнали да се използват в пластичната хирургия за лечение на рани след изгаряния, а много години те са помагали на колеги да възстановяват по-бързо кожата след изгаряне. 

Преди няколко години намират и приложение в естетичната медицина в състава на този прекрасен продукт Pluryal Silk.

 

Защо е необходимо да се приложат двата продукта в комбинация?  

Отговорът на този въпрос е много прост – единият продукт, Pluryal Silk,  е много нежен можем да инжектираме в нежни зони като околоочната зона, зоната на долния клепач, зоната на горния клепач, както и в зоната около устните. Особено подходящ е за горната устна и над нея, за да за да подобрим състоянието на кожата и да изгладим фино и елегантно пушаческите бръчки или така наречените радиерни бръчки. 

От друга страна Pluryal Densify се използва в зоната на цялото лице, шията, деколтето ръцете, като може и в други зони на тялото, където има отпусната кожа и където кожата е с неравна и вяла повърхност. Така че комбинацията от двата продукта е чудесна.

Аз препоръчвам на моите пациенти да използваме и двата продукта за по-пълен и естествен резултат. 

 

За финал, можете ли да ни кажете кои са идеалните кандидати за Pluryal Beauty Pack? 

Това са и мъже и жени над 30 години, като най-добре е да се направят две процедури през 3 седмици. Разбира се, всичко е индивидуално. И двата продукта обикновено предлагам и на пациенти в по-зряла възраст, но там вече трябва да направим три процедури през 2 до 3 седмици.