Д-р Ромелия Николова за предимствата на БИОФИЛЪРИТЕ на Pluryal

В Pluryal вярваме в естествената красота, постигната екосъобразно. Наш приоритет е както мисълта за здравето на пациентите, така и за природата и бъдещето на нашия общ дом – Земята. Ето защо създадохме серията Pluryal БИОФИЛЪРИ от най-ново поколение – без добавени консерванти, използвайки изцяло натурални вещества. 

 

За опита, който има с биофилърите на Pluryal и повече за продуктите, имахме удоволствието да научим от д-р Ромелия Николова – дерматолог с богат опит в естетичната медицина и официален тренер на Pluryal Academy. Ако и вие се доверявате на иновативните и изчистени продукти, интервюто с д-р Николова, определено ще предизвика вашия интерес. 

 

Д-р Николова, споделете ни три основни предимства на биофилърите на Pluryal?

 

Биофилърите са нова генерация хиалуронови филъри. Като основни три предимства бих посочила на първо място тяхната безопасност, което се състои в ниските нива на BDDE или 1/3 по-малко от стабилизиращия агент BDDЕ в сравнениение с обикновените дермални филъри. 

На второ място бих определила естествените резултати, които се постигат с биофилърите на Pluryal. Освен филинг или запълващ ефект, те биостимулират кожата отвътре и това допринася за добрата хидратация и сияен вид. 

На трето място, разбира се, тяхната биосъвместимост. Освен, че са създадени от натурално изчистени продукти, опаковката и материалите, от които е създадена серията на биофилърите, е изцяло биоразградима в околната среда.

 

Има два основни продукта – Pluryal Bioclassic и Pluryal Biovolume. Каква е разликата между тях и кой продукт за какви цели използвате?

 

Разликата между двата продукта се състои в обема, който придават. 

Pluryal Biovolume се използва за запълване на дефицити при по-възрастни пациенти, за ремоделиране на долната челюст и брадичка. Освен това продуктът е изключително подходящ както за изграждане на скули, така и за постигане на обем в устните. 

Докато Pluryal Bioclassic се използва предимно при по-млади пациенти, при по-фини кожни дефицити. Използвам също за запълване на назолабиални и марионетни бръчки. Не на последно място, мога да посоча постигане на обем и хидратация на устните.  

 

Можете ли да ни разкажете и за другия продукт от серията, a именно Pluryal Biosculpture?

 

Biosculpture е хиалуронов продукт, който се поставя при първи белези на стареене на кожата за възстановяване на младежкия вид на лицето. Инжектира се в определени точки за лифтинг ефект и повдигане на V-Shape формата на лицето.

 

За кои пациенти са подходящи биофилърите на Pluryal?

 

Биофилърите на Pluryal са подходящи както за мъже, така и за жени във всяка възраст. Такива, които биха искали да подобрят качеството на кожата, плътността и хидратацията. Това, което може да ги обедини е, тези, които искат да постигнат естествени резултати.