Повече от перфектно изваяно тяло с CRISTAL PRO и CRISTAL FIT

С напредването на естетичната медицина все по-често пациентите, които се подлагат на процедури за оформяне на тялото, искат бързи и дълготрайни резултати, по възможност постигнати неинвазивно. Една от най-успешните технологии, която отговаря на всички тези желания, е разработена от френската компания за медицински изделия, лидер в Европа, Deleo.

Компанията проектира и произвежда устройства за медицинска криолиполиза и мускулна стимулация за сектора на естетичната медицина, като гарантира най-високия стандарт за качество, ефективност и безопасност.

Днес ви запознаваме с апаратите на Deleo за извайване на мечтаната фигура – Cristal PRO и Cristal FIT.

 

Сбогом на излишните мазнини и целулита с CRISTAL PRO

 

Cristal PRO е уред, чрез който интензивно се охлажда локализирана мастна тъкан. Охлаждането най-често е до температура от -8 °С, но Deleo прави революция в апаратите за криолиполиза, като дава възможност за безопасна работа при температура от -12°С.
Това дава много по-ефективен и бърз резултат.

 

Как работи?

 

Върху мастните клетки се прилага и високо налягане чрез всмукване, за да се предизвика спиране на кръвоснабдяването. Тази промяна в клетъчното състояние от нормална телесна температура (37 °С) до много ниски или дори отрицателни температури изпраща химическо съобщение за програмирана клетъчна смърт на мастните клетки.

 

Резултатите от криолиполизата с Cristal PRO са видими 6 седмици по-късно, но тялото ще продължи да елиминира кристализиралите адипоцити до 3 месеца след сеанса.

 

Забележителни резултати с CRISTAL FIT

 

Cristal Fit е система за оформяне на тялото, която използва високоинтензивна електромагнитна мускулна стимулация. Целта е стягане и оформяне на мускулите. Благодарение на високия интензитет и специфичната честота на импулсите, Cristal Fit може да третира всички зони на тялото в дълбочина за равномерни и трайни резултати.

 

Как работи? 

 

С Cristal FIT електромагнитното поле преминава през тялото по неинвазивен начин. То взаимодейства с моторните неврони, за да предизвика принудителни и интензивни мускулни контракции, подобни на тези, които се наблюдават по време на истински упражнения: коремни преси и клекове за седалището. Технологията използва специфичен диапазон от честоти, които не позволяват отпускане на мускулите между две последователни стимулации, така че мускулите остават в състояние на принудително съкращение. За разлика от доброволните мускулни съкращение при нормално упражнение, принудителните контракции са независими от мозъчната функция и по този начин са по-ефективни. В резултат на това клетките се активират, за да развият мускулна маса, а фигурата се тонизира и придобива форма.

 

Процедурите с CRISTAL Fit са напълно безболезнени. Индуцираното електромагнитно поле активира моторните неврони, за да предизвика контракции. За разлика от електростимулацията обаче, то не активира рецепторите за болка. По този начин е възможно да се увеличи интензивността, за да се постигнат по-добри резултати, без да се причинява болка.

 

С електромагнитната високочестотна стимулация и криолиполиза тялото се извайва дълготрайно, като допълнително допринася за здравословното и подобрено състояние на кожата на всеки един пациент.

 

Иновации за тялото и кожата

 

Благодарение на 10-годишния си опит Deleo се превърна в европейски лидер и изнася медицински изделия в повече от 35 държави по света.

Deleo произвежда всички свои медицински изделия в завода си в Сен-Рафаел на Френската ривиера и гарантира качеството на продуктите си благодарение на френското ноу-хау и опит.

 

Напълно наясно с важността на иновациите и изграждането на привилегировани отношения с нашите клиенти, Deleo произвежда и машини по поръчка.

 

Свържете се с нас на office@bestmedicalcare.com, за да ви разкажем повече за Deleo и как може да станете част от специалистите, с които работим.