Д-р Валянова: Връщаме времето назад със 7 години


 
Д-р Валянова разказва как да усетим кожата си ПАК с Pluryal Beauty PACK.
 
Защо работите с Pluryal Beauty PACK? :
 
Pluryal Beauty Pack включва 2 продукта. Той се състои от Pluryal Densify (2мл) и Pluryal Silk (2мл). Pluryal Silk е продукт, който е на базата на полинуклеотиди. Той е уникален продукт за третиране на фини зони на лицето – околоочна и периорална. Дава ни възможност в комбинация с двата продукта, ние да постигнем едно по-добро стимулиране на колагеногенезата, да хидратираме кожата, да я освежим, да бъде по-структурирана и същевременно да направим биостимулация. Това се получава, като комбинираме Pluryal Silk за околоочна и периорална зона и съответно Pluryal Densify за останалите зони от лицето.
 
Защо трябва да се работи с двата продукта?
 
Pluryal Densify е биостимулатор, съчетаващ хидратация на дермата и епидермиса. Той включва полинуклеотиди, хиалуронова киселина от естествен произход и манитол, който стабилизира хиалуроновата киселина. Комбинацията от полинуклеотидите и хиалуронова киселина в съотнешение 50:50 % ни дава една уникална възможност за по-добра изява за стимулира междуклетъчния матрикс, а манитолът подобрява възстановяването след процедура и има антиоксидантно действие срещу свободните радикали. Silk и Densify действат синергично и затова са предпочитания за мен Beauty Pack..
 
Кой е подходящ и колко процедури с Beauty Pack са необходими:
 
Beauty Pack на Pluryal може да бъде използван в зависимост от състоянието на кожата при различни възрастови групи. Може да се стартира от 30-35 годишна възраст. При по-младите пациенти са достатъчни 2 процедури през 3 седмици и съответно поддържаща според състоянието на кожата. Beauty Pack-ът може да бъде използван и при пациенти в по-напреднала възраст, където кожата е по-дехидратирана, леко увредена, има фини линии и бръчки. Там имаме нужда от по-голям брой процедури – през 2 седмици се извършват 3-4 терапии и след това поддържащи отново според състоянието на кожата.
 
Колко време отнема процедурата?
 
Beauty Pack на Pluryal. отнема 10-15 минути и след това пациентът е готов да се върне в работна среда. Това, което споменахме, е наличието на манитол в Pluryal Densify. Той ни спомага за по-бързото възстановяване, липсата на оток и атравматичността на процедурата. Кожата веднага след извършване на терапията с Pluryal Beauty Pack е свежа, сияйна, хидратирана, освежена и всеки пациент трябва да мине през такъв тип терапия за добро състояние на кожата.
 
Има ли противопоказания?
 
Pluryal Beauty Pack не е препоръчан за пациенти, които имат алергия към риба и рибни продукти и съответно обичайните контраиндикации – бременност, кърмене, възпалени кожни лезии в зоната, в която работим. Направени са проучвания със специален апарата „VISIA”, който проследява състоянието на кожата и е установено, че само 2 процедури с Pluryal Densify връщат времето назад със 7 години!