Обявяваме НОВА ДАТА за провеждането на семинар „3D концепция за моделиране на лице, използвайки мезоконци и лифтинг конци“

Имаме удоволствието да обявим нова дата за провеждането на практическо обучение на тема „3D концепция за моделиране на лице, използвайки мезоконци и лифтинг конци“ на 21.04.2021г. в гр. София, ул. Черни връх 77.
 
Обучението ще бъде насоченo към дерматолози, пластични хирурзи и лекари, работещи в сферата на естетичната медицина, които желаят да обогатят знанията си и способите за цялостно моделиране на хармонично лице.
 
Ще имате възможността да разберете повече за възможностите на лифтинг и мезоконците, тяхното приложение при различни индикации, както и ролята им в постигане на дълготрайни и естетично издържани резултати.
 
Мезоконците BIJOU са висококачествени южнокорейски продукти, изградени от PDO (полидиаксон). Продуктите са със CE сертификат и са регистрирани в Изпълнителната агенция по лекарствата като клас III медицински изделия. Мезоконците BIJOU са едни от водещите продукти в сектора на пазара в България вече близо 4 години.
 
Семинарът ще бъде разделен на две части:
1 част: 3D концепция за моделиране на лице – теоретична част
2 част: Постигане на зададените цели с мезо и лифтинг конци – практическа част
 
Във втората част от семинара ще имате възможност да практикувате наученото върху модели, осигурени от нас като по този начин, след приключване на семинара, ще сте напълно подготвени да прилагате различните техники.
 
Лектор на семинара ще бъде д-р Снежана Манджукова, дерматолог с над 20 години опит в естетичната медицина. През годините е активен участник в многобройни реномирани световни форуми и конгреси и специализира при водещи светила в областта на естетичната медицина.
 
Семинарът ще се проведе на 21.04.2021г. от 13:00ч.
Цена: 2000 лв. С ДДС.
 
Семинарът ще се проведе в съответствие с всички противоепидемични мерки.
 
За записване, моля да се свържете с нас на посочените телефони или и-мейл.