5-ти пореден курс за поставяне на филъри и мезотерапии с д-р Манджукова

Best Medical Care организира пети пореден курс за поставяне на филъри и мезотерапии на 29.04.2017 г. (събота). Тренер отново ще бъде д-р Манджукова, дерматолог, който започва да се занимава с естетична медицина още от 1998 година.
 
Всеки участник ще приложи 2 филъра – 1 Pluryal и 1 Pluryal Volume, както и една мезотерапия (Pluryal meso или mesoline).
 
„В такъв тип обучение всеки лекар успява да се докосне и да приложи филър самостоятелно с важни насоки и ръководство от мен“, разказва д-р Манджукова. Качеството на използвания продукт също е от огромно значение. Основен етап при постигането на добри резултати е използването на безопасни и надеждни продукти каквито са филърите Pluryal.
 
На курса ще се обучават до 5 човека, за да може всички да получат индивидуално внимание. „Личното отношение и малката група са това, което ни отличава от други подобни обучения“, пояснява д-р Благовест Стоименов, основател на Best Medical Care. Преминалите обучението ще могат и да се възползват при нужда от професионалните съвети на д-р Манджукова и след завършване на курса.