НОВ КУРС ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ФИЛЪРИ


Best Medical Care организира пореден курс за поставяне на филъри и мезотерапии на 18.03.2017 г. (събота). Тренер отново ще бъде д-р Манджукова, , дерматолог, който започва да се занимава с естетична медицина още от 1998 година.
 
Всеки участник ще приложи 2 филъра – 1 Pluryal и 1 Pluryal Volume, както и 1 една мезотерапия (Pluryal meso или mesoline). Акцент в този курс ще бъде обучението на лекари, които вече имат някакъв опит в поставянето на филъри или са посещавали предишни обучения.
 
 
„В такъв тип обучение всеки лекар успява да се докосне и да приложи филър самостоятелно с важни насоки и ръководство от мен“, разказва д-р Манджукова. Качеството на използвания продукт също е от огромно значение. Основен етап при постигането на добри резултати е използването на безопасни и надеждни продукти каквито са филърите Pluryal.
 
На курса ще се обучават до 5 човека, за да може всички да получат индивидуално внимание . „Личното отношение и малката група са това, което ни отличава от други подобни обучения“, пояснява д-р Благовест Стоименов, основател на Best Medical Care. Преминалите обучението ще могат и да се възползват при нужда от професионалните съвети на д-р Манджукова и след завършване на курса.