МЕЗОТЕРАПИИ PLURYAL MESOLINE

На всеки 5 минути някъде по света поне по един пациент се възползва от продуктите на Pluryal Mesoline. Продуктите на  МD Skin Solutions  са разпространени в повече от 70 страни по света.

Pluryal Меsoline Аnti-аging Range

Мезотерапията е процедура, при която инжекционно или безиглено се вкарва в кожата коктейл от вещества с цел подобряване на нейното качество. В естетичната медицина не е достатъчно само да се запълнят хлътвания или да се създаде обем с филъри. Необходим е цялстен подход към визията на лицето. Затова Pluryal създаде цялостен създаде цялостен 3D подход към стареенето, като изготви най-разнообразната гама мезотерапии на пазара, на която се доверяват милиони пациенти от целия свят.
С мезотерапиите Pluryal mesoline можете да хидратирате (Refresh), стегнете (Tight) или изсветлите (Shine) Вашата кожа. Можете да преборите изтощената кожа (Antiox) и косопада (Hair), и да победите в битката срещи акнето (Clear). Продуктите за тяло пък ще стопят мазнините Ви (Bodycontour) и ще премахнат целулита (Bodyfirm). А най-новият продукт за лице ще премахне нежеланата двойна брадичка (Facecontour).

Anti-aging Продукти за кожатаPluryal Меsoline Продукти за красива фигура и коса

Продукти за красива фигура и коса
Кратка таблица на продуктите Pluryal Mesoline

Pluryal Mesoline Refresh Pluryal Mesoline Tight Pluryal Mesoline Shine Pluryal Mesoline Antiox Pluryal Mesoline Hair Pluryal Mesoline Bodycontour Pluryal Mesoline Bodyfirm
УПОТРЕБА Анти-ейджинг Анти-ейджинг Анти-ейджинг Анти-ейджинг

Тяло

Коса

Тяло

Тяло Тяло
ДЕЙСТВИЕ Ревитали-

зиращо

Стягащо Освежаващо Антиокси-

дантно

Растеж на

косата

Разграждане
на
мастната тъкан
Анти-
целулитно
КОЛИЧЕСТВО 5 x 5 ml 5 x 5 ml 5 x 5 ml 5 x 5 ml 5 x 5 ml 10 x 5 ml 10 x 5 ml