pluryal_girl

Козметика PLURYAL SKINCARE

 
Доказано е, че хиалуроновата киселина подмладява кожата чрез изпълване на бръчките, овлажнява и възстановява обема й. Експертите в създаването на хиалуронови дермални филъри и продукти за мезотерапия MD Skin Solutions laboratories залагат на тяхното уникално Ноу-хау да хидратира и стимулира вашата кожа в дълбочина. Pluryal® skincare е завършена гама от продукти за дневна и нощна употреба на основата на хиалуроновата киселина под формата на революционен анти-ейджинг комплекс, „HA- Boost”.

Иновативната формула: HA – BOOST
 

     

  1. Какво е HA–Boost Complex? Хиалуроновата киселина е ключов елемент в поддържане на по-стегната кожа и HA-Boost Complex е най-ефективния начин за въвеждането й във вашата кожа.
  2.  

  3. Защо HA – Boost Complex е революционен? За първи път в историята на грижата за кожата, продуктите на основата на хиалуроновата киселина успешно стимулират толкова добре, колкото и хидратират кожата.HA-Boost Complex e уникална комбинация от хидролизирана хиалуронова киселина и екстракт от листа на Galanga,която снабдява кожата с допълнителна хиалуронова киселина. Стимулира се и молекулния синтез на киселината за максимално подобрение на вашата кожа.
  4.  

  5. Как HA-Boost Complex регенерира кожата? Екстрактът от листа на Galanga в HA-Boost Complex мощно стимулира синтеза на HAS -2 ензим, който продуцира големи количества от високо молекулна хиалуронова киселина, за да подпомага регенерирането на вашата кожа.

 

Pluryal skincare продукти

Pluryal Scincare