БИОФИЛЪРИ PLURYAL

  3D МАТРИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ


 

  Защо да изберем биофилъри Pluryal?

 

  Pluryal® Biofillers са ново поколение дермални филъри, произведени благодарение на усъвършенстван и контролиран биопроцес. Те се основават на иновативна, патентована и уникална технология MATRICYAL 3D®, която позволява продуктите да имат най-ниското възможно ниво на остатъчния ендотоксин BDDE в крайния продукт. В биофилърите той е с 20 пъти по-малко от разрешеното в ЕС и САЩ и с 1/3 по-малко количество от стандартните продукти, което повишава безопасността и биосъвместимоста на продуктите.

  Pluryal Biofillers

 

  Какво представляват биофилърите на Pluryal?
   
  Обикновентие филъри се използват за възстановяване на обемите на кожата чрез запълване на вдлъбнатините. Pluryal® BIOCLASSIC и Pluryal® BIOVOLUME не просто запълват обема, но също така подобряват качеството на кожата чрез повишаване на нивата на хиалуронова киселина и еластин в дермата. Това става благодарение на технологията за контролирано изпускане на хиалуронова киселина. По този начин биофилърите Pluryal® не само възстановяват загубените обеми, но и подобряват качеството на кожата, повишавайки нейната гладкост, еластичност и стегнатост.
   
  Освен че съдържат по-малко остатъчни ендотоксини, при производствения процес на биофилърите Pluryal се използват най-чистите материали, свободни от химични субстанции. Освен това опаковките са изцяло разградими и спазват FSC стандартите.

 
 


Продуктова Биолиния