PLURYAL SILK

  ОМРЪЗНА ВИ ОТ ХИАЛУРОН? ОПИТАЙТЕ ПОЛИНУКЛЕОТИДИ.

  ОПИСАНИЕ

   Pluryal SILK е биостимулатор, съставен от високопречистени полинуклеотиди, извлечени от сперма на сьомга, които са напълно разградими. Научно-доказано е, че полинуклеотидите подпомагат възстановяването и ревитализацията на кожата. В допълнение на хидратиращата способност на полинуклеотидите, те имат и стимулиращ ефект върху фибробластите, които са клетките отговорни за синтезата на колаген в кожата ни. Pluryal Silk се различава от хиалуроновите филъри по това, че той поправя текстурата, състоянието и тургора на кожата и няма пълнещ ефект.


  Pluryal Silk

  Ефективност   
  В ex-vivo проучване, проведено от независима френска лаборатория е доказано, че Pluryal Silk значително повишава плътността на колагена в дермата със средно 7% в сравнение с контролата.*
   


  Приложение   
  Pluryal Silk коригира несъвършенствата в деликатните зони, където кожата е тънка, нежна и крехка. Подходящ е за околоочен контур и горен клепач, периорална зона, белези от акне, терапия на шия и деколте. Продуктът може още да се използва и за премахване на стрии в качеството му на допълваща терапия след лазери, RF и студена плазма.  


 

  Съдържание   
  Стерилен, вискоеластичен, изотоничен, непирогенен, полинуклеотиден гел за еднократна употреба. Концентрация на полинуклеотиди: 15 мг / спринцовка (7.5 мг/мл). Предлага се в еднократна опаковка от 2 мл и 2 игли 30G ½ .
   


  *Evaluation de l`action de differents produits injectables (Pluryal Densify, Pluryal Biosculpture, Pluryal Silk) a partir d`explants de peau humaine ex vivo >>, Study 19E4548, conducted by the BIO-EC laboratory