БИОСТИМУЛАТОРИ PLURYAL

  РЕГЕНЕРИРАЩАТА МОЩ НА ПОЛИНУКЛЕОТИДИТЕ


 

  Защо да изберем биостимулатори?
   
  Най-новите тенденции в света на естетичната медицина е да се погрижим не само за загубения обем, а и за качеството на нашата кожа. В крак с тенденциите Pluryal разработи две уникални технологии за производство на биостимулаторите си, с които създаде 4 революционни продукта:
   

   
  Какво представляват полинуклеотидите?
   
  Полинуклеотидите са добити от генетичен материал на сьомга. ДНК-то на рибата се изрязва при най-стриктни фармацевтични условия, като се получават различни дължини на веригата, които са близки до човешкото ДНК. Създава се микс от нуклеотидити, които са източник на съставните части на ДНК. Сместа е пречистена, стеризилизирана и произведена по уникалната HPN технология, гарантираща високия фармацевтичен стандарт.
   
  Преди естетичната медицина:
  За първи път полинуклеотидите се използват преди повече от 10 години в лечението на изгаряния, труднозарастващи рани и некрози. Оказва се, че полинуклеотидите се справят повече от успешно с тези тежки проблеми. Така и започват изследванията им затова как те биха могли да навлезнат в света на естетичната медицина.
   
  За биостимулаторите на Pluryal:
  Биостимулаторите на Pluryal са клас III медицински изделия, които могат да бъдат използвани само от лекари. Произведени са в Европа и са маркирани с CE 0373, което е доказателство за абсолютната им безопасност и ефективност. Полидезоксирибонуклеотидите (PDRN), които се използват в продуктите от серията, са с най-високо качество.


Продуктова линия