• 1460

  Филъри Pluryal

 • 443

  Pluryal Meso

 • 1461

  Pluryal Mesoline

 • 1463

  Pluryal Skincare

 • 1241

  Мезоконци Bijou

Best Medical Care е официален дистрибутор за България на MD Skin Solutions, световноизвестен лидер в anti-age терапиите. Продуктите им се предлагат в повече от 70 страни.

 

 

MD Skin Solutions е люксембургска компания за производство на филъри, мезотерапии и козметика за домашна употреба. Специализирана е в създаването на anti-aging терапии. Мисията им е да помогнат както на професионалистите, така и на пациентите да постигнат оптимално подмладяване на кожата. В резултат MD Skin Solutions е развила 4 допълващи се едни други продуктови серии.

 

 

Компанията оперира с най-високите Световни стандарти за качество:

 

  • ISO 13485
  • Произвежда продуктите в съответсвие с Европейските стандарти и изсисквания за козметика и медицински изделия (93/42/CEE директива за клас 3 медицински изделия и GMP).

Продуктови серии

Професионална
употреба
PluryalMesoLine PluryalInjectables PluryalMeso
Домашна
употреба
PluryalSkincare

Постигнати ефекти

ХИДРАТИРA РЕГЕНЕРИРА РЕГУЛИРА ПРОМЕНЯ
PluryalSkincare PluryalSkincare PluryalMesolineAntiox PluryalClassic
PluryalBooster PluryalMeso MesolineShine PluryalVolume
MesolineRefresh MesolineClear MesolineHair
MesolineTight MesolineBodyfirm

Експертиза, разпозната в 70 страни 
Мезоконците BIJOU са висококачествени южнокорейски продукти, предназначени за поставяне от специално обучени лекари. За да създаде висококачествен бранд компанията производител на мезоконците BIJOU – Ewell Medical, наблюдава отблизо пълния цикъл на производство, който включва инспекция на суровините, производството, пакетирането и доставката на продуктите. Заради това и мезоконците BIJOU се налагат успешно в над 20 държави от целия свят.
 
 
EWELL Medical е създадена с цел да доставя естетични и медицински продукти на партньорите си по целия свят. Освен това компанията споделия ноу-хау за процедурите с мезоконци, за да постигне по-голямо разбиране на процедурите от лекарите. Най-голямата мисия на компанията е да постигне висока клиентска удовлетвореност и доверие чрез високото качество на продуктите си.